Alumnes que faran 1er o 2n de Batxillerat
Curs enfocat a alumnes que han estudiat un any a l’estranger i alumnes que cursaran 1er o 2n de Batxillerat el curs vinent. Estratègies d’aprenentatge i comportament estratègic vers l’aprenentatge a través de continguts base clau per afrontar el curs següent.
En què consiteix?
Continguts clau per a 1er i 2n de batxillerat
Estratègies d'aprenentatge
Treballem l'adquisició d'estratègies cognitives, metacognitives i motivacionals acord al moment vital i acadèmic de les joves
Mesos de Juny i Juliol
Alumnes que necessiten agafar base
Material propi i personalitzat a cada alumne
3h al dia
De dilluns a dijous
Assessorament Filosòfic
A més, oferim la possibilitat d'afegir sessions d'acompanyament filosòfic i/o orientació educativa.
Estàs interessat o vols més informació?
APUNTA'T DIRECTAMENT AQUÍ o Pots trucar als 635037577 / 675598115 o clicar al botó d'aquí sota per contactar amb nosaltres.
Pregunta!Perquè un curs batxillerat 0?
El curs és l’espai ideal per a tenir temps per adquirir les estratègies d’aprenentatge clau que haurien d’estar adquirides en el moment d’afrontar el següent curs, especialment en el pas de 4t de l’ESO a l’estranger a fer el primer de Batxillerat. Per fer-ho les treballem a través del treball de continguts base que han d’estar adquirits en el moment de començar el curs i, que el fet de dominar-los, els donarà molta seguretat i farà que els sigui més fàcil readaptar-se al sistema educatiu d’aquí i en el canvi d’etapa. Aquests continguts clau estan centrats en matemàtiques, física i llengües, especialment sintaxi, i desenvolupament del pensament crític.
El curs serveix per agafar la base i treballar continguts clau que no estan adquirits en acabar l’any. Serveix tant per afrontar el curs següent amb més nivell i millor base com per a començar a treballar aspectes i estratègies d’aprenentatge que, donada la nostra experiència, sabem que marcaran la diferència tant a la selectivitat com a l’hora d’afrontar exàmens al llarg del curs i els resultats obtinguts en ells.
Què són les estratègies d'aprenentatge?
La capacitat de gestionar la informació per fer processos de comprensió. Són les estratègies d’adquisició o codificació així com retenció o emmagatzementematge de la informació. També de recuperació, evocació i utilització de la informació.
Estratègies afectivo-emocionals que entren en joc a l’hora de duur a terme qualsevol procés d’aprenenetatge. Tant aquelles motivacionals (activar, regular, mantenir la conducta d’estudi, etc.), afectives (control de la ansietat, atenció, expectatives, etc.), o les socials (cooperació, competència, evitar conflictes, etc.)
Són aquelles que tenen a veure amb els hàbits de reflexió dels seus processos d’aprenentatge, com estudia, què li va bé, què no, adaptar l’estudi tenint en compte com m’ho preguntaran, saber què fer per autoavaluar-me abans de l’examen, etc. L’aptitud d’autoconeixement, control i regulació sobre un mateix. La metacognició és la capacitat que tenim d’autoregular el propi aprenentatge, és a dir de planificar quines estratègies s’han d’utilitzar a cada situació, aplicar-les, controlar el procés, avaluar-lo per a detectar possibles errades, i com a conseqüència… transferir tot això a una nova actuació.